Updates

Voor professionals:

Individuele coaching is mogelijk in kortdurende trajecten van twee tot tien gesprekken. I.v.m. beperkte mogelijkheden vragen we je alleen contact op te nemen als je bereid bent tijdens de contacten intensief samen te werken en een zelfreflectieve houding aan te nemen. Voor aanvragen kun je contact opnemen. Teams kunnen aan aanbod op maat krijgen in het kader van scholing.

Voor gericht advies in complexe trajecten kan een traject op maat afgesproken worden, zowel individueel als binnen groepen en/of organisatieverband. Neem hiervoor contact op.

Voor mensen die hulp nodig hebben (en mantelzorgers):

Ben je zelf iemand met diagnoses en ben je vastgelopen met andere hulpverlening? Of ben je mantelzorger van iemand in die situatie? Wil je kijken of de Interactiekracht-methode je kan helpen? Er zijn twee mogelijkheden:

  • Het is mogelijk om individuele coaching te krijgen vanuit Interactiekracht, zowel offline als online. Ben je heel gemotiveerd? Neem dan contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken die in jou situatie zouden passen. NB: Interactiekracht heeft geen contracten met gemeenten of zorgverzekeraars, dus de contacten kunnen niet vergoed worden.
  • Via Stichting Uitblinkers kun je hulp krijgen die vergoed wordt door de gemeenten in de regio’s Nijmegen, Noord Limburg, Land van Cuijk en een aantal gemeenten in de regio van Arnhem. Bij Stichting Uitblinkers wordt al gewerkt met de Interactiekracht methode. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met hen op.