Boeken

Boeken

Interactiekracht® helpt mensen meer lucht in hun eigen leven te creëren, en professionals en organisaties om door de dagelijkse werkzaamheden heen op professionele manier het menselijk hart te laten leiden.
De boeken over Interactiekracht® kun je hieronder bestellen:

Interactiekracht
Gezond gedrag en eigen regie in psychiatrie en jeugdzorg

Omdat je het beste met het moeilijkste kan beginnen, schreef Maartje Goverde eerst haar Opus Magnum (belangrijkste werk) voor de zorg. Ze beschrijft de achtergrond, de belangrijkste thema’s en het bijbehorende begeleidingsproces in de zorg voor mensen met hoogcomplexe problematiek in begrijpelijke taal, ondersteund door vele praktijkvoorbeelden en praktijkoefeningen.

BESTEL NU
Interactiekracht
Doe-het-zelf-gids

De doe-het-zelf-gids* voor mensen die lucht willen in hun relatie met hulpverleners, werkgevers, partners of wie dan ook. Interactiekracht® gebruiken om je wereld te vereerlijken en je leven te ontmoeilijken. De belangrijkste manieren om snel lucht te creëren en jezelf te versterken op een rij.

Verwacht zomer 2022!

RESERVEER NU
Interactiekracht
Anders organiseren

Organiseren vanuit Interactiekracht®: een revolutionaire manier om systemen, regels, protocollen op mensen aan te passen – in plaats van andersom.

Echte innovatie voor organisaties in de publieke sector.

Verwacht najaar 2022!

RESERVEER NU

* Een doe-het-zelf-gids voor mensen die lucht willen is mooi, maar er zijn mensen die klem zitten die helaas geen doe-het-zelf-gids kunnen betalen. Voor hen hebben we de ‘weggeeflijst’.

We sturen na elke vijftien verkochte boeken één exemplaar naar iemand op de weggeeflijst.

Ben jij iemand die graag zou doe-het-zelven met Interactiekracht®, maar heb je geen geld voor een boek? Stuur ons een mailtje naar info@interactiekracht.nl met de reden dat je het boek graag wil hebben en vraag ons om je op de weggeeflijst te zetten.