Interactiekracht®  Gebruik jouw kracht – verbeter het leven!

Over Ons2022-04-06T11:15:53+00:00
Onze missie

Onze missie is het leven eerlijker, rechtvaardiger, en zorgvuldiger te maken. Dit doen we door burgers te helpen bij het (her)vinden van hun macht en hun kracht.

De maatschappij hoort van en voor de burgers te zijn, en op veel plekken is dat niet meer hoe het gaat. En omdat bestuurders en beleidsmakers nog teveel blijven hangen in praten en bureaucratie, is het slimmer als wij burgers onszelf en elkaar vast versterken; ieder voor zich en liefst ook allemaal samen, zodat we zelf vast kunnen beginnen aan de hoognodige verandering.

My Story

I can tutor your child and ensure they remain proficient in their core subjects, and enjoy learning along the way. I am a time served and qualified teaching professional, and I‘m ready now to help.I can tutor your child and ensure they remain proficient in their core subjects, and enjoy learning along the way.

masters-degree
6x-best-seller
my-story-tutor-photo
Onze aanpak

We helpen mensen online met tips, adviezen en coaching. Heb je vragen of problemen die je besproken wil zien? Mail ons!

Onze online coaching is gratis en we werken met vrijwilligers. Niemand van ons werkt bij Interactiekracht® om er geld mee te verdienen. Tegelijkertijd willen we zoveel mogelijk bereiken, en in onze wereld kun je meer goed doen en meer invloed uitoefenen als je veel geld hebt. Vanuit dat oogpunt zouden we graag stinkend rijk worden.

Wil je bijdragen? Koop onze boeken, of betaal voor onze kop koffie, of een maaltijd of iets anders,

Bekijk boeken

Naast de coaching heeft Interactiekracht® een pakket aan trainingen voor begeleiding van mensen met psychische problematiek ontwikkeld, èn een nieuwe manier van organiseren ontwikkeld (kijk bij zorg).

tutor-photo-header
Wijzelf

Interactiekracht® is opgericht door Maartje Goverde, verpleegkundige, bestuurder in de zorg en vooral ook burger. Inmiddels zijn we met meerdere mensen die zich aangesloten hebben om bij te dragen aan onze missie; mensen van verschillende leeftijd, maatschappelijke positie, inkomen, privésituaties en interesses – en allemaal burger.

Hoe ieder van ons bijdraagt verschilt van bijvoorbeeld het onderhouden van deze website, het schrijven teksten, het maken van video’s, en buiten onze organisatie door het opkomen voor onze rechten en voor elkaar.

Onze methode

De methode Interactiekracht® is door Maartje ontdekt en ontwikkeld vanuit de praktijk van hulpverlening aan mensen met (multicomplexe) psychische en sociale problemen, met daarbij expertise in de ontwikkeling van super succesvolle mensen. Een unieke combinatie van twee werelden die tegenovergesteld lijken, maar het zeker niet zijn.

De methode draait om de manier waarop je het contact met jezelf en je omgeving kunt gebruiken om jezelf te versterken en je situatie te verbeteren. ‘Contact’ is op zichzelf een ruim en daarmee abstract begrip, maar de in de methode zijn de aspecten hiervan omgezet naar duidelijke thema’s die je kunt inzetten (zoals tijd, of actie), waarbij van concrete tips en voorbeelden gebruik gemaakt wordt.  

 

Voor de gewone burger zijn online coachingsvideos beschikbaar, voor het organiseren van zorg en het begeleiden binnen de psychiatrie en jeugdzorg zijn diverse trainingen ontwikkeld evenals een nieuwe manier van organiseren. Wil je hier meer over weten? Druk op de knop hieronder.

Onze visie op zorg

Meer lezen?

Bestel nu de Interactiekracht® boeken

Assist

My Bestselling Study Guides

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus ac erat id orci accumsan rutrum nec ac lacus. Sed eget efficitur metus. Nam malesuada est id turpis aliquet aliquet eu a nunc. Aenean laoreet et nisi vulputate dapibus.

Blogs

I can tutor your child and ensure they remain proficient in their core subjects, and enjoy learning along the way. I am a time served and qualified teaching professional, and I‘m ready now to help.

Blogs

Kracht die inspireert

In onze incidentele blogs beschrijven we welk effect het heeft als je dingen vanuit Interactiekracht® aanpakt. Dit kan zowel in het dagelijks leven zijn, alsook op overstijgend niveau voor je organisatie of zelfs op landelijk niveau. Wil je je laten inspireren? Schrijf je nu in voor de blogs!

Bekijk hier al onze blogs

Titel

Ga naar de bovenkant