Over ons2022-10-26T20:50:00+00:00

Over ons

Wie zijn wij? Waar willen we naar toe? En hoe komen we samen daar?

Wie zijn wij? Waar willen we naar toe? En hoe komen we samen daar?

Onze missie

Onze missie is om jou – onze! – wereld eerlijker en minder ingewikkeld te maken. Zodat mensen zoals jij en ik met minder stress en meer vertrouwen ons leven kunnen leiden.

Onze aanpak

Onze aanpak is met veel kleine beetjes tegelijk. Een basis van de Interactiekracht®-methode is één stap tegelijk zetten. Het maakt niet uit waar je heen gaat, alles gaat in kleine stappen. Dat is hoe we alles doen; van het ontwikkelen van een methoden het schrijven van boeken, tot het begeleiden van mensen, het runnen van een zorgorganisatie, en het maken van inspirerende video’s.
Een eerlijkere wereld betekent ook eerlijker dingen delen. Daarom delen we zoveel mogelijk gratis.

Wie geld heeft, heeft macht, en hoe meer macht je hebt, hoe meer dingen je kunt doen om de wereld kunt veranderen. Klein blijven is ook goed, maar liever veranderen we de hele wereld. Daarom vragen we je om onze boeken te kopen of geld te geven om ons te helpen groeien. Zo kunnen we ook zoveel mogelijk gratis houden voor de mensen die dat niet kunnen betalen.
Wil je ook bijdragen? Koop onze boeken, of help ons groeien!

Bekijk boeken

Onze methode

De Interactiekracht®-methode draait om het anders gaan gebruiken van de krachten die we in ons leven tegenkomen. Je wéét wanneer je geïntimideerd wordt, of juist wanneer je vleugels krijgt, nietwaar? Je wéét het, want je voelt het van binnen. En vanuit daar kun je je leven zodanig regelen dat je minder last hebt van die slechte werkgever, nare buurman of vervelende ex. Er zijn dingen die je kunt doen en het is gewoon te trainen! Zelfs als je te maken hebt met psychische problemen.

De Interactiekracht®-methode is ontwikkeld door Maartje Goverde tijdens haar werk als verpleegkundige in de (jeugd-) geestelijke gezondheidszorg, waar ze werkt(e) met volwassenen en jongeren met hoogcomplexe psychiatrische en gedragsproblemen. Leer er meer over bij jeugd/ggz!

Vanuit de methode heeft Maartje ook een zorgorganisatie opgericht voor dezelfde doelgroep, om te laten zien dat je vanuit de methode ook heel anders kunt gaan organiseren. Kijk daarvoor bij organiseren!

Wijzelf

Wijzelf zijn een klein groepje los-vast mensen met allemaal dezelfde missie.

Interactiekracht® is opgericht door Maartje Goverde, verpleegkundige, zorgbestuurder, trainer, coach en bovenal mens. Ze had vroeger geen enkele ambitie behalve gewoon leven. Maar toen haar duidelijk werd hoe triest het gesteld is met deze wereld, besloot ze er iets aan te doen. Wat dan ook. Dus begon ze daar waar ze was, met één stap tegelijk, en investeert steeds opnieuw haar geld, tijd en energie zonder te weten waar haar pad naartoe gaat.

Ondertussen zijn er verschillende mensen die óók een eerlijkere wereld willen en die ook in meerdere of mindere mate hun tijd en energie steken in onze missie, zonder er iets voor terug te vragen (eeuwig dank!). Tot nu toe blijven zij liever anoniem, maar het zijn mensen van verschillende leeftijden, uit verschillende lagen van de bevolking, met allemaal een totaal andere achtergrond.

Meer lezen?

De oplossing voor elk probleem begint met de interactiekracht.
Bestel je boeken hier!

Blogs & Vlogs

Blogs & Vlogs

Kracht die inspireert

In onze blogs en video’s delen we van alles over interactiekracht; bijvoorbeeld hoe de kracht er in het dagelijks leven uitziet, of hoe je de methode Interactiekracht® in lastige situaties kunt gebruiken.

Wil je je laten inspireren? Schrijf je nu in voor de blogs!

Stuur mij de blogs!
Bekijk hier al onze blogs

Titel

Ga naar de bovenkant